Hoe werkt het

365 Dagen Mobiel werkt samen met eerlijke en betrouwbare autobedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met een 365 Dagen Mobiel onderhoudsabonnement weten jouw klanten dat ze er op kunnen vertrouwen dat hun auto de best mogelijke verzorging krijgt.

 

Met ons platform kan jouw autobedrijf op een laagdrempelige manier onderhoudsabonnementen aanbieden aan klanten. Zo kan jij bouwen aan langdurige relaties met klanten zonder dat je dit extra tijd kost. Lees hieronder precies hoe dat werkt:

1. Lid worden

Word lid van 365 Dagen Mobiel door je aan te melden via het contactformulier.

2. Onboarding

Wij bezoeken jouw autobedrijf en stellen samen de omgeving in.

3. Direct starten

Nadat de omgeving ingesteld is, kun je direct starten met abonnementen maken

4. Rust in de werkplaats

Ieder extra abonnement dat je afsluit, zorgt voor meer rust in de werkplaats

1. Lid worden

Ben jij een garagehouder die gaat voor een duurzame relatie met klanten? En vind jij het belangrijk dat de auto van jouw klant in topconditie blijft? Dan zijn onderhoudsabonnementen een geniale uitbreiding van het dienstenpakket binnen jouw bedrijf.

 

Word nu lid van 365 Dagen Mobiel en start meteen met het aanbieden van onderhoudsabonnementen aan jouw klanten.

2. Onboarding

Als jij lid wordt van 365 Dagen Mobiel, zorgen wij voor een warm welkom. We komen langs bij jouw autobedrijf en richten samen jouw account in. We configureren de software naar wens en de stijl van jouw bedrijf.

 

Daarnaast krijg je uiteraard een uitgebreide toelichting over het systeem en de werkwijze bij het aanbieden van abonnementen.

Indien je gebruik maakt van ons marketingmateriaal zetten we dat ook klaar. Denk hierbij aan digitale marketing, zoals e-mailcampagnes, maar ook fysiek materiaal, zoals onze roll-up banners.

3. Direct starten

Zodra we je account hebben ingericht, krijg je toegang tot je eigen online omgeving waarin je abonnementen kan aanbieden. In deze online omgeving beheer jij makkelijk alle abonnementen en krijg je o.a. inzicht in contactmomenten.

 

We snappen dat het lastig kan zijn om meteen te beginnen. Hoe maak ik een abonnement aan? Hoeveel moet het kosten? Hoe plan ik het in? Hiervoor hebben we een set aan handleidingen opgesteld en daarnaast staan we natuurlijk altijd klaar om je te ondersteunen.

rust-in-de-werkplaats

4. Rust in de werkplaats

Doordat we de kennis van optimaal onderhoud in jouw bedrijf combineren met het gemak van de digitale wereld, zorgt ieder extra abonnement voor meer rust in de werkplaats.

 

Zo verzorgt onze software geheel automatisch de maandelijkse automatische incasso's (rechtstreeks op je bankrekening gestort) én de berichtgeving richting jouw klanten (in naam van het autobedrijf). 

Neem contact met ons opNeem contact met ons opGratis lid worden