_

Veelgestelde vragen

_

Veelgestelde vragen

Wat is 365 Dagen Mobiel

365 Dagen Mobiel is de bedrijfsnaam van ons bedrijf. Wij, Jack en Mike van Donselaar, hebben dit bedrijf opgericht om autobedrijven te ondersteunen bij het aanbieden van onderhoudsabonnementen aan hun klanten, de automobilisten. Dit doen wij met software, marketing en sales-support.

Wat kost een onderhoudsabonnement?

Je sluit al een abonnement af vanaf €25,- euro per maand. Als je wil weten wat het onderhoud voor jouw auto kost, kun je hierboven je e-mailadres en kenteken invullen. Dan maken wij een vrijblijvende opgave voor jouw auto. 

De prijs van een onderhoudsabonnement is afhankelijk het merk en het model van auto, de modules die je selecteert en de kilometers die je rijdt per jaar. 

Wat is de looptijd van het abonnement?

Je sluit een onderhoudsabonnement af voor 24 maanden waarna het jaarlijks verlengd kan worden.

Opzeggen kan altijd maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Je blijft altijd recht houden op het ingelegde bedrag waarvoor wij onderhoud uitvoeren. We storten echter geen geld terug.

Wat nu als ik maar weinig jaarlijkse kilometers maak?

We zien steeds vaker dat na een periode van winterse omstandigheden het onderstel en de remmen zwaar te lijden hebben gehad. Dit staat los van het aantal gereden kilometers. Net doordat er minder gereden wordt, gaan remmen en andere onderdelen eerder vastzitten en hebben deze juist onderhoud nodig. Daarnaast is het belangrijk om jaarlijks olie te verversen. Olie is hygroscopisch wat betekent dat het vocht uit de lucht aantrekt. Hierdoor gaat de kwaliteit achteruit en kan er zich zelfs roest vormen in de motor indien het niet tijdig ververst wordt.